RSS

Pengedar Mindatif Plus

Untuk memudahkan pelawat dan pengguna mendapatkan info pengedar di setiap negeri mengikut kawasan yang berdekatan, saya sediakan page khas ini. ūüôā

STOKIS DAERAH KUANTAN: (Kampung Padang)

En Halim Mohamad dan Pn Zaiton Abd Jalil

Alamat: No 50-A Lorong Mahmud 2,Kampung Padang, Kuantan, Pahang.

Tel: (013-7826934 / 014-5464604)

***

Pengedar MindatifPLUS @ HafizulHalim

Zon Pantai Timur:

Pahang 

1. Cik Mazlia bt Halim (017-9645697) Area bandar Kuatan, Pahang

2. En Abd Malek Awang Kechik(017-9064331) Paloh Inai, Pekan, Pahang.

3. Puan Saripah Zakaria (019-9184248)
Kuala Lipis, Pahang.

4. Puan Nor Ilyana Muda (013-2750626)
PAKR Kuala Tembeling, Jerantut, Pahang.

5.Sharipah Zuraidah (019-3886284)
Kampung Temin, Jerantut, Pahang.

6. En Kamaruddin Ariffin (014-5510108 ATAU 019-2406687)
Felda Tembagau, Kemayan Pahang.

7. En. Zainal Hisyam (013-9542341)
Jalan Sinar, Temerloh, Pahang.

Terengganu 

1. En Mohd Zulkifli Ismail (013-9261110)
Kg Penunjuk, Kijal Kemaman,Terengganu.

2. Aishah Deraman (019-9702628)
Wakaf Tengah, Mengelibang Telipot, Kuala Terengganu, Terengganu.

Kelantan 

1. En Mohd Ghalil B Abdul Rahman (014-8426137)
Manik Urai- Kuala Krai,Kelantan. **PENGEDAR TERBARU**

Zon Utara:

Kedah 

1. Puan Noor Aziah Hashim (013-4304817)
Taman Ria Mesra, Batu 5, Gurun Kedah.

2. Abdul Rozak Yaakob (013-4444790)
Kulim Hi-Tech, Kulim Kedah.

3. Norashikin Hamid (013-4215979)
Kubang Pasu, Jitra, Kedah.

Pulau Pinang 

1. En. Mohd Ibrahim Ahmad (019-4723638)
Penaga Seberang Perai, Pulau Pinang.

5. Suraini Abdullah (019-4703607)
Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Perak 

1. En. Anuar Abdul Rashid (012-2909587) ATAU Nor Azian Sulaiman (019-5561528)
Kampong Gajah, Perak.

2. Encik Hamdan B Hj Abdul (012-5257887)
Seri Manjung, Lumut & Setiawan, 
Perak.

3.Puan Rahayu Adnan (017-5581351)
Kg Jana Baru, Kamunting Perak

4.Hazirah Mohd Yusoff (013-4316070)
Bidor,Perak.

5.Nor Rehan Aziz (013-5153025)
Kemunting, Taiping, Perak.

6.Noorasmah Zainal Abidin (019-5577071)
Bukit Chandan, Kuala Kangsar Perak.

7.Sharifah Hamdah (016-4958571)
Taiping, Perak.

Perlis 

1. Hasliza Othman (019-5519115)
Kangar, Perlis.

Zon Pantai Barat:

Selangor  Dan Kuala Lumpur 

1. Puan Maznah Mahad (0166776967)
Kuala Lumpur

2. En Abd Azis Hashim (013-3904138)
Batu Cave dan sekitarnya, Kuala Lumpur.

3. Nor Suraya Othman (012-3581440)
Selayang Baru, Batu Cave, Selangor.

4. En Azhan B. Jaafar (0133074002)
Tanjong Karang, Selangor

5. En Mohd Yunus B. Selamat (013-2117043)
Kajang / Gombak, Selangor.

6. Puan Nurita Jumri (013-3932271)
Seksyen U12, Shah Alam, Selangor.

7. Encik Anuar Ahmad (019-4169710 / 019-5599710)
Taman Seri, Telok Datok (Banting/ Kuala Langat).

8. Elli Mohd Sidek (012-9703440)
Taman Jaya, Bandar Tun Razak, Cheras, Kuala Lumpur.

9. En Shamsi (013-3001048)
Sungai Besar, Selangor.

10. Linda Rashid (012-2599356)
Petaling Jaya, Selangor.

11. Noor Azura Saad (013-2451532)
Sekolah, Agama Al-Syathibi, Bandar Tun Razak, Cheras, Kuala Lumpur.

12. Norehan Hassim (019-6134014)
Kuala Lumpur Central, Kuala Lumpur.

13. Maliki Awang (019-2262131 / 017-6453702)
Batu 4 1/2, Rantau Panjang, Klang Selangor.

Zon Selatan:

Johor 

1. Puan Norhila (0177736174)
Taman Sri Pulai dan UTM Skudai, Johor atau boleh dapatkan di kedai Q-FINN SHOPPE (Tmn Sri Pulai Perdana) 10am-10pm.

2. Puan Haslinda Ahmad (019-7833415)
Taman Pontian Utama, Pontian, Johor.

3. Nurul Jumaai Mahmud (019-7744480)
Pejabat Kesihatan Kluang, Johor.

4. Ku Hartini Ku Abdullah (012-7247419)
Kg Paya Lang, Batu Anam, Segamat, Johor.

Negeri Sembilan 

1. Puan Nor Azian Abdul Ghani (019-9731701)
Jempul, Bahau, Negeri Sembilan.

2. Shahrul Kamil Yunus (010-9339515)
Teluk Kemang, Negeri Sembilan.

Melaka 

1. Mohamad Ramlan (017-6077462)
Taman Bukit Katil Indah, Melaka.

2. Rozaihah Hamid (013-2622581)
Taman Seri Bertam, Melaka.

Zon Malaysia Timur

Sarawak 

1. En Wan Fauzi (0168647664)
Petra Jaya, Kuching, Sarawak

2. Encik Sakawi @ Sarkawi B Hj Talip (014-8936944)
Bintulu, Sarawak.

Sabah 

1. Puan Faridah Hj Jamil (012-8104338) ** No Baru Beliau
Taman Bahagia, Jln Airport Sandakan, Sabah

2. Puan Salwa A Yusop (0168294052)
Papar, Sabah

3. Kamaruddin Ariff (014-5510108)
Felda Sahabat, Lahad Datu, Sabah.

4.En Mansur Bahari, (014-6748328)
Beaufort, Sabah

5. Puan Neslin Jepson (019-5817004)
Keningau, 
Sabah

6. Puan Siti Haja Mohammad (013-5450363)
Taman Bukit Permata, Kinabatangan, Sabah.

7. En Mohd Sabarjoo Abd Rahman (013-8812747) dan Cikgu Rahmah (014-8388469)
Telupid, Sabah.

8. Puan Julia Abd Hakim (08-9675658/ 019-8824387)
Tadika Islam Pintar, Taman Rajawali, Sandakan Sabah.

9. Dianah Rosmin (016-8496884)
Kampung Ulu Dusun, Sandakan, Sabah.

10. PIRIN BINTI BERANGIN (019-8227347)
Kota Kinabalu, Sabah.

11. Puan Aima (013-8608476)
Inanam, Kota Kinabalu, Sabah.

 

Note: Sekiranya pengguna mendapati ada kes pengedar menjual produk ini lebih mahal daripada harga yang terdapat pada botol, sila maklumkan segera kepada saya.

***

Berminat untuk menjadi pengedar di kawasan anda??

Tetapi sebelum itu: Suka saya maklumkan bahawa perniagaan ini BUKAN perniagaan berbentuk MLM, affiliate, sistem dua kaki atau sebagainya yang perlu mencari downline atau orang bawahan. Tidak sama sekali!! Perniagaan ini tiada yuran keahlian atau seumpamanya..

Perniagaan ini adalah perniagaan konvensional biasa..Bakal pengedar perlu keluarkan modal untuk membuat belian minimum dan menjual pada harga runcit seperti tertera pada botol..:)

Berminat?? Mohon terus hubungi atau sms saya, Mohd Hafizul Halim(013-7019350). SMS saya maklumkan berminat dan sertakan sekali alamat email tuan/puan. Saya akan send syarat2 bagaimana untuk menjadi pengedar.

atau email kepada saya

hafizul0922@gmail.com

Advertisements
 

32 responses to “Pengedar Mindatif Plus

  1. salmah

    Mac 28, 2010 at 4:00 pm

    assalammualaikum, kak minat nak beli ubat ni tapi anak susah nak makan dah bermacam jenis ubat dah kak beli dia orang tak mau makan.sebab anak malas belajar .

     
    • fyzul

      Mac 28, 2010 at 4:08 pm

      Wslm puan salmah,

      Saya mmg menyokong untuk akk beli produk ini. Namun nasihat saya akk kena pastikan anak2 akak makan produk ini setiap hari. Kalo tidak pelaburan akk tidak berbaloi. Perubahan yang di harapkan agak tipis sekiranya sukar nak makan..
      Tetapi kelainan produk ini, ia tidak pahit atau masam. Rasanya manis kerana ditambah glucose untuk menarik budak2 suka mengambil produk ini tanpa dipaksa.
      Akk boleh mencuba produk ini dan perlu tegas pada peringkat awal. InsyaAllah setelah mengambil produk ini setiap hari, emosi dan IQ mereka akan bertambah matang dan akan mengambil produk ini tanpa dipaksa..insyaAllah..Semoga masalah anak2 akk dapat diatasi setelah menggunakan produk ini..

       
  2. Juliana

    April 22, 2010 at 10:51 am

    Assalamualaikum, maaf menganggu. Akak nk tanya bagaimana kalau nk menjadi pengedar? Dan akak ingin mencuba produk ini untuk anak akak kerana tahun ini dia akan menduduki UPSR. Harap-harap akak tidak terlambat untuk mencubanya. Terima kasih.

     
    • fyzul

      April 22, 2010 at 12:03 pm

      Wslm Puan Juliana..
      Untuk menjadi pengedar ada belian minimum dan beberapa syarat lagi. Akk boleh check email akk, saya send kan syarat2 tersebut. (Saya tak dapat send email kepada akk..Alamat email salah katanya..Mohon akk hubungi atau sms saya terus untuk ketahui syarat2 tersebut)
      Kepada pelajar yang bakal menduduki UPSR/PMR/SPM tahun ini, isnyaALLAH masih sempat tawakkal mencuba produk ini. Pelajar2 universiti juga boleh mengamalkan produk ini..Produk ini bukan sahaja untuk pelajar yang bakal amik exam jer, yang masih kecil atau pelajar tahun2 lain pun boleh menggunakannya akk..=)

       
  3. Aisah Mat Yunus

    April 22, 2010 at 1:15 pm

    Bagaimana nak jadi pengedar?

     
  4. fatimah abdullah

    Mei 12, 2010 at 12:20 am

    akak mmg berminat nak try produk ni utk ank yg sulung….dier kurang penumpuan pada pelajaran dan mudah marah…… n kalau berkesan akak cuba utk kongsi pada kwn2 kebaikkan produk ini….. dan insyaallah akak berminat utk jadi pengedar di perai dan seberang jaya…….. boleh e-mail akak syarat2 tuk jd pengedar tak…?kalau boleh as soon as posible yer….
    terima kasih…….

     
    • fyzul

      Mei 12, 2010 at 12:28 am

      terima kasih akk atas komen pertanyaan ini. InsyaAllah setelah mencuba produk ini, akan ada perubahan positif terhadapa anak akk. Cuma cepat atau lambat sedikit sahaja.. Yang cepat tu alhamdulillah, tapi jika lewat kita anggap ujian Allah SWT untuk kita, bersabar dan terus bertawakkal mengamalkan produk ini sekurang-kurangnya 3 bulan..Saya dah emailkan syarat2 pengedar untuk akk sebentar tadi..

       
  5. siena

    Mei 29, 2010 at 6:10 am

    Assalamualaikum….
    pertama kali bila sy bca iklan encik, sy btul2 tertarik dan rsa ingin mencuba produk ini…..
    tp ada kah produk nee hnya khas kpd…plajar yg berusia 17 (spm) thun ke bwh…?
    coz sy ‘skarang nee kini berusia 20 thun dn masi mnuntut d institusi pgajian..
    dan m’punyai msalah dlm m’hafal ….

     
    • fyzul

      Mei 29, 2010 at 7:26 pm

      Waalaikummussalam.. maaf krana lmbt blas.. trima ksih krana brminat dgn produk ni,. untuk prtnyaan saudra/i tdi.. sbnarnya produk ni boleh untuk smua prngkat umur.. produk ni sdkit sbnyak mmbantu kita dlam apa jua keadaan.. produk ni bnyak klebihannya.. untuk saudra/i yg mngalami mslah kurang ingat dlam pljaran boleh diatasi.. saudra/i cuba la ambil produk ni.. kbnyakan planggan sy yg cuba smuanya brpuas hti.. tpi untuk mndptkn ksan dgn lbih cpat,saudra/i kena mkan produk ni dgn ikhlas tnpa pksaan dan msti mngambil dgn cara konsisten.. trbaik wktu mkan tu bca slwat dan klau boleh bca surah alam nasyrah sbnyak 3 kli..

       
      • zahari

        Mei 29, 2010 at 10:42 pm

        Assalamualaikum….
        Bolehkah produk ini diambil 3 kali sehari (setiap 8 jam).
        Adakah ia boleh menberikan hasil yang lebih baik dan lebih cepat atau sebaliknya.

         
      • fyzul

        Mei 30, 2010 at 11:26 am

        walaikummussalam.. Maaf kerana lambat blas.. trima ksih untuk prtanyaan cik/encik itu.. kalau nak ambil 3 kli shari tu boleh.. tak ada apa.. tapi kbnyakan planggan sy,sy biasa suruh mreka ambil 2 kli shari sahaja.. ambil waktu sbelum tdur dan slepas bangun pagi.. kesan smpingan untuk produk ni brgantung kpada si pemakan.. kalau pmakan tu mkan dengan cara konsisten dan dia ikhlas makan kerana prcaya dengan produk ni,cepat la nmpak kesannya.. kerana ada ssetengah planggan yg sy tnya,ada yg boleh nmpak ksannya hnya dlam masa sminggu.. itu la.. smuanya brgantung kpada kita.. dan kita hnya brusaha untuk dpatkan kesan yg trbaik..slebihnya kita brserah kpada ALLAH S.W.T..

         
  6. Herlin

    Jun 30, 2010 at 1:50 pm

    Assalamualaikum…..saya nak tanya, kalau kanak2 yang b’umur 1 tahun boleh tak bagi pil ini?

     
    • fyzul

      Jun 30, 2010 at 1:54 pm

      Wslm.. boleh, cuma kuantitinya hanya 1 biji sehari untuk bayi berumur 1-2 tahun..

       
  7. Herlin

    Jun 30, 2010 at 1:52 pm

    Assalamualaikum…..saya dah beli sebotol kecil dan saya ingin bagi makan pada anak saya. Tapi anak saya baru berusia setahun, bolehkah?

     
  8. Normala Bt. Sudin

    Julai 16, 2010 at 7:38 am

    Banyak yg akak dengar yang mindatif ini baik untuk budak-budak yg sedang belajar, betul ke apa yg dikatakan, kalau betul akak ingin mencubanya manalah tau kut anak akak boleh menjadi apa yg kita inginkan.

     
    • fyzul

      Julai 16, 2010 at 12:54 pm

      InsyaAllah berkesan apabila diamalkan atau dimakan setiap hari tanpa miss..
      Apa2 produk suppliment pun perlu diamalkan setiap hari untuk kesan terbaik..
      Begitu juga mindatif plus.. ūüôā

       
  9. belanga besar

    September 18, 2010 at 12:57 pm

    saya mengalami masalah gagap keturunan.. ayah, datuk sume gagap. kini anak sedara juga gagap. bolehkah product ini mengubati penyakit kami ini?

     
    • fyzul

      September 18, 2010 at 7:59 pm

      Assalamualaikum wbt.

      Terima kasih melawat blog saya. Maaf baru reply komen awak. Hari nie baru sempat online. Untuk pengetahuan awak, produk ini khas untuk membantu dari segi perkembangan minda dan fikiran. Namun ada beberapa pengguna kami yang menghadapi masalah gagap atau pelat alhamdulillah dengan izin Allah baik. Testimoni seperti ini saya anggap anugerah Allah kepada pengguna produk kami berkat doa dan zikir yang digarab sekali semasa penyadiaan produk ini kerana memang produk ini dirumus bukan untuk masalah gagap.

      Maka saya tidak berani jamin untuk masalah gagap ini. Namun sekiranya awak ingin mencuba dan bertawakkal dengan produk ini saya alu-alukan. Mudah-mudahan berkat doa yang ada dalam produk ini dapat membantu keluarga awak disamping meningkatkan prestasi pelajaran.

      Terima kasih.

       
  10. masliha

    Januari 6, 2011 at 11:56 pm

    salam. saya nak tanya anak saya seorang kanak2 yang lewat perkembangan,hyperaktif,masalah pertuturan dan xde eye contact .anak saya berumur 3tahun lebih.boleh kah saya beri anak saya makan produk ni?

     
    • fyzul

      Januari 7, 2011 at 8:08 pm

      Salam kak Masliha.

      Untuk kanak-kanak berusia 3 tahun digalakkan makan,. Tiada masalah kerana produk ini sesuai untuk peringkat usia seawal 2 tahun sehingga orang tua. InsyaAllah akak boleh tawakkal mencuba produk ini. Botol kecil memadai untuk anak akak 3 tahun kerana pengambilannya hanya 1 biji sehari dan 1 botol kecil (RM15) boleh tahan sehingga 100hari untuk anak akak ini. InsyaAllah dalam tempoh 100 hari ini akak boleh lihat sebarang perubahan terhadap anak akak untuk memastikan sama ada produk ini serasi atau tidak.

       
    • Pn. Ila

      April 9, 2011 at 9:13 am

      Salam K.Masliha, just nak share pengalaman. Customer saya ada mkn mindatif utk anak dia yg berusia darjah 1. Tapi anak itu kurang cerdas & masuk dalam kelas pemulihan.. Alhamdulillah, setelah mengamalkan mindatif hampir setahun, ia amat berkesan. tahun ni anak customer saya telah naik darjah 2 tapi dalam aliran kelas biasa, dan TIDAK lagi berada dlm kelas pemulihan. Dia smakin lancar berkomunikasi, semakin cerdas dan lebih mudah pick up apa yg di ajar…

       
  11. iwafiey

    Februari 8, 2011 at 12:23 pm

    slm..maaf saya nk bertanya tntg cara mkn produk ni, jika dimkn tanpa letak kt bwh lidah boleh ke…kemam di ats lidah…sbb kdg2 bdk2 xsuka bl disuruh ltk bwh lidah, saya prnh mncuba produk sebegini tp ank saya mkn seperti makan gula2 je..tnpa diletak bwh lidah…satu lg kalu dimkn waktu t’hari dah sblum tido blh ke…seleps mkn bole mnm minumn lain seperti milo…

     
    • fyzul

      Februari 8, 2011 at 1:23 pm

      @iwafiey: Salam.. Cara makan terbaik untuk kesan maksimum adalah dikemam atau diletak bawah lidah kerana saraf bawah lidah akan terus serap khasiat produk sebab itu disaran dikemam bawah lidah. Namun tiada masalah kemam seperti gula-gula asalkan TIDAK DITELAN. Produk homeopati makan lebih tiada masalah akak. Minum milo boleh, cuma cafien dan teh perlu elak setengah jam sebelum dan selepas. TQ..

       
  12. intan

    Februari 18, 2011 at 12:12 pm

    salam. akak nak tanya kalau kita lupa makan satu hari bolehkah kita gandakan jumlahnya untuk hari esok.. dan bolehkah kita buat sekali makan sehari dalam jumlah yang sepatutnya untuk 2x makan sehari.. adakah kesannya tetap sama.

     
    • fyzul

      Februari 19, 2011 at 10:43 pm

      @kak Intan: Maaf lambat respond komen akak. Boleh makan seberapa banyak sehari.. Tiada masalah.. Cuma minimum seperti yang dinyatakan. Boleh juga ambil sekali sehari (kuantiti untuk pagi dan malam) sekaligus. Cuma yang penting konsisten dan berterusan untuk kesan maksimum. Jika makan selang seli atau makan kadang-kadang, maka perubahan sukar dilihat dalam tempoh yang cepat. Namun semua dengan izin Allah..

       
  13. raihan

    April 2, 2011 at 3:29 pm

    mcm best je produk ni,nk tnye, produk ni sesuai ke untuk menghilangkan letih lesu bdan??????????/

     
  14. marzita

    Mei 13, 2011 at 10:49 pm

    adakah mindatif plus yang dimakan oleh ibu memberi kesan negatif bagi bayi yang sedang menyusu

     
    • fyzul

      Mei 14, 2011 at 6:58 pm

      @marzita: Mindatif plus yang diambil oleh ibu insyaAllah tidak akan memberi sebarang kesan negative kepada bayi yang menyusu. Mengamalkan mindatif plus tidak akan memberi kesan negative.

       
  15. Rohana Darhaman

    Julai 20, 2011 at 4:03 pm

    Assalamualaikum,
    Kakak mempunyai anak yg. tak boleh ingat apa yg. guru ajar disekolah tadika. Apa yg merisaukan ialah dia akan masuk drjh 1 tahun depan. Jadi bolehkah produk ini meransang IQ serta EQ anak saya yg akan masuk drjh.1 supaya tidak tercicir di sekolah nanti.

     
  16. Ayuzanna

    September 17, 2011 at 3:19 pm

    Assalammualaikum…

    Akak tinggal dikawasan Bt.Berendam/Durian Tunggal Melaka.
    Akak sekeluarga berminat mencuba dan mengamalkan produk mindatif ini (insyaallah)
    Dan disini, akak juga berminat untuk menjadi pengedar. Boleh nyatakan syarat2nya berserta bayarannya sekali. Terima Kasih

     
  17. izza

    Disember 11, 2011 at 11:31 pm

    saya rasa saya amat berminat dgn produ ini.anak saya dah berumur 4 tahun tapi percakapannya masih tidak seperti kwn2 sebaya dgn nya.kadang2 susah bagi org nk fahami percakapannya.dia juga cepat marah.dan meragam.bagaimana saya nk dptkan produk ini.saya tggl d pulau pinang.

     
  18. ABDUL KALIP BIN SABTU

    Februari 28, 2013 at 9:13 pm

    Salam. Tuan sy berminat dgn produk ini dan dimana kah sy boleh dptkn produk. Sekiranya sy nk menjadi pengedar bagaimana kah cara nya. Tksh.

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: