RSS

Latar Belakang

Assalamulaikum dan salam sejahtera..

Selamat datang ke blog ini..

Blog ini merupakan blog persendirian dan bukan blog rasmi syarikat pengedar produk Mindatif Plus. Sehubungan dengan itu, maklumat eksekutif pemasaran, stokis, dan agen-agen jualan syarikat yang lain tidak dapat di sertakan dalam blog ini.

Nama diberi Mohd Hafizul Bin Halim, anak kedua dari 5 adik beradik. Berasal dari Kuantan Pahang. Status sekarang masih menuntut di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai, Johor dalam jurusan Kejuruteraan Kimia. Alhamdulillah saya baru habiskan pengajian last semester saya di UTM  22 April yang lalu.. Sekarang berada di Kuantan sementara menunggu panggilan kerja. 🙂 InsyaAllah akan grad pada bulan 9 tahun ini.   Alhamdulillah dah lebih 2 tahun grad dari UTM Skudai Johor. Kini sedang bekerja di Senai, Johor.

Mengapa blog ini di adakan..

Pada asalnya ingin mencuba bagaimana merasa mempunyai blog. Kemudian, saya terfikir apa salahnya saya manfaatkan blog saya ini dengan mempromosikan produk Mindatif Plus supaya umum lebih mengenali produk ini. Wakil-wakil jualan syarikat yang lain membuat jualan secara ke sekolah-sekolah. Saya ingin mencuba membuat jualan menerusi online kerana pasaran online semakin meluas dan memandangkan kekangan masa untuk bergerak ke merata tempat mempromosikan produk ini.

Semoga blog ini dapat memberikan info produk kepada semua pelawat blog ini. Disamping beberapa artikel untuk muhasabah diri yang akan saya cuba tampilkan sebagai perkongsian disini selain info produk dan promosi produk disini.

Semoga semua pelawat blog ini berpuas hati dengan info disini. Tinggalkan komen anda sebagai kenagan disini..

Sekian.

Ikhlas dari,

Mohd Hafizul Halim

Advertisements
 

20 responses to “Latar Belakang

  1. Echad

    Januari 27, 2010 at 5:49 pm

    Hi, boleh berkenalan?

     
    • fyzul

      Januari 28, 2010 at 1:58 am

      haha..salam echad. apa khabar??
      cntik blog ko ea..hehe..

      dah pndai skrg ea nk berkenalan la…=pp

       
  2. Echad

    Januari 28, 2010 at 9:59 am

    haha. mesti lah pandai. dah nak grad dah lepas ni 🙂

     
    • fyzul

      Januari 28, 2010 at 3:35 pm

      Suka dia ea dah nk grad..hehee..sama la ngan aku juga..ki3.. insyaALLAH..:)
      Wah aktive juga ko menulis, da byk artikel aku tgk kat blog ko..
      Aku nk menulis x pandai..hehe..

       
  3. angah

    Februari 17, 2010 at 12:48 am

    salam…
    hye…
    ley knln gak..
    he3
    cmne smp ley promot kt fb erk?
    maju t0l pniagaan…
    nk tny..pe bza product ni ngn examo?n ape kaitanya ngn homeopati?

     
    • fyzul

      Februari 17, 2010 at 1:30 am

      salam kenalan angahdin..=)
      fb salah satu medium wajib untuk semua internet marketer promosi produk..hehehe..
      Examo dan mindatif plus produk homeopati..
      Beza dari segi harga, khasiat produk dan tempoh perubahan..
      Examo juga produk bagus, terserah kepada individu nak guna yang mana..=)

       
  4. Sayyidah

    Mei 12, 2010 at 12:09 am

    Salam,

    Maaf, jika ydak menjadi slh, blh brkenalan?
    Awak ade fb kn? Blh saya ‘add as friend’?
    Saje je.. krn fb lbih aktif kn?
    Bagaimana saya nak cari?
    Klw nak add saya trus pn blh jugak..cari sja guna emel saya tu…

    Terima Kasih 🙂

     
    • fyzul

      Mei 12, 2010 at 12:14 am

      fb saya di side tepi blog saya nie..nama hafizul halim..add la..xda masalah tmbh kenalan dr brunei pula..:)

       
  5. ayu

    Jun 16, 2010 at 11:39 am

    salam ziarah..
    teruskan usaha anda..
    bagus berniaga secara online ni..

    thanks puji baby akak di blog akak ye..^_^

     
    • fyzul

      Jun 16, 2010 at 12:29 pm

      tQ kak ayu lawat blog saya..=)
      insyaAllah akan teruskan berniaga secara online nie..^_^

       
  6. Joseph

    September 18, 2010 at 9:54 pm

    Salam Joe..

    Bisnes makin maju nampak..bla lagi nak kongsi ilmu nie

    Joseph

     
  7. Joseph

    September 18, 2010 at 9:55 pm

    salam joe..mcm ne bisnes..nmpk mcm makin baek..bla nak kongsi ilmu nie

    joseph

     
    • fyzul

      September 18, 2010 at 10:15 pm

      wslm seph..xdalah seph..sikit2 je..hehehe,,,,

       
  8. aminkanda

    Oktober 9, 2010 at 1:30 pm

    Askm. Mai joint saya buat sales produk online atau share ide, Ni no hp sy. : amin 0125073007.

     
    • fyzul

      Oktober 9, 2010 at 1:51 pm

      Salam En Amin. Terima kasih melawat blog saya dan tawaran tersebut.. insyaAllah akan difikirkan. 🙂

       
  9. najwa

    Oktober 10, 2010 at 4:59 pm

    salam..
    ha…dh jmpa pn..
    slama ni yg ku cri2..
    skenye hati ini..
    😛
    tq..tq..:)

     
  10. muhammad hafiz

    Mac 13, 2011 at 1:35 pm

    assalamualikum…abg saya nk tanya cmne nk jadi jurutera???nk amalkn per???

     
    • fyzul

      Mac 13, 2011 at 6:37 pm

      Waalaikumussalam.. Haiz nak jadi jurutera yer? 🙂 Yang penting kena ada semangat nak belajar. Minat subjek matematik dan sains.. Umur berapa nie?

       
  11. leilawati amin

    Februari 20, 2012 at 2:33 pm

    banyak gak info yg boleh dikongsi ..bagus teruskan

     
    • fyzul

      Februari 20, 2012 at 6:55 pm

      @Leilawati: Terima kasih..Terima kasih kerna melawat blog saya juga.. 🙂

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: