RSS

Mindatif Plus

..SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB KAMI..

KAMI TIDAK MENGATAKAN 100% ANAK-ANAK AKAN CEMERLANG MENGGUNAKAN PRODUK INI,TETAPI KAMI BOLEH MEMBANTU MENINGKATKAN PRESTASI PELAJARAN MEREKA..

Mungkin ada rakan-rakan akan fikir ini hanyalah sesuatu yang mengarut, bohong atau gimik sahaja.. Tetapi sila berikan saya masa 3 minit.

Dalam masa yang singkat ini saya cuma ingin menerangkan bagaimana produk ini dapat membantu encik/puan. Saya minta encik/puan membaca dulu penerangan saya dengan fikiran yang terbuka. Lepas itu encik tentukan produk ini sesuai dengan situasi encik ataupun tidak. Sekiranya rakan-rakan tidak percaya, tidak perlu membaca sehingga ke akhir page ini. :)

_____________________________________________________________________

MINDATIF PLUS ADALAH MINERAL TISU BIOKIMIA. GABUNGAN PERUBATAN HOMEOPATI DAN PERAWATAN ISLAM. RASANYA  MANIS, MUDAH DIAMBIL DAN BERKESAN.


Makanan Tambahan Untuk Minda & Kesihatan

Untuk pekerja, pelajar, kanak2 dan ibu mengandung

Formula: PROF(H) DR TAJUDDIN BABA.

********

Mindatif Plus adalah satu produk baru yang dihasilkan untuk perubatan yang menggunakan kaedah homeopati. Ianya diasaskan oleh seorang doktor pengamal perubatan Homeopati iaitu Dr. (H) Tajuddin Baba selama lebih kurang 15 tahun.

Disini saya ingin kongsikan kebaikan satu produk homeopati yang terbaik untuk pelajar dan ibu bapa. Saya pasti ada ibu bapa telah mencuba pelbagai produk kesihatan untuk tingkatkan kecemerlangan anak-anak. Kadang-kala ada ibu bapa yang kurang bernasib baik kerana produk yang diberikan belum menampakkan hasil. Saya mohon ibu bapa jangan cepat berputus asa. Mungkin produk tersebut tidak sesuai dengan anak-anak tuan/puan atau tindakbalas produk agak perlahan.

Insyaallah setelah mencuba produk ini, pelajar akan menampakkan prestasi dalam pelajaran mereka. Saya bercakap berdasarkan pengalaman saya sekeluarga dan juga rakan-rakan pelanggan yang lain setelah mencuba produk ini. Bukan direka-reka semata-mata untuk melariskan jualan produk ini.

Cuma saya mohon, sesiapa yang berminat ingin mencuba produk ini;

  1. Bersabar dan menggunakan produk ini setiap hari kerana perubahan yang berlaku ada yang cepat dan lambat. Semua dengan izinNya.
  2. Sentiasa memantau anak-anak supaya makannya setiap hari dan jangan biarkan mereka mengambil sendiri sekiranya mereka liat untuk makan.
  3. Jangan cepat berputus asa sekiranya belian pertama masih belum menampakkan perubahan yang ketara. Amalkan selama paling tidak 3 bulan berturut-turut.
  4. Sekiranya tuan/puan mempunyai ramai anak-anak, berilah kepada seorang anak yang paling bermasalah atau ingin mengambil peperiksaan terlebih dahulu. Lihat perubahan seorang anak yang ini dan jangan dikongsi dengan adik-adiknya yang lain terlebih dahulu.
  5. Membeli atas dasar suka dan yakin dengan produk kami dan bukan sekadar ingin cuba-cuba (ada rasa was-was).
  6. Pastikan memakan produk ini mengikut cara mengambilannya setiap hari.

********

SIAPA YANG SESUAI MENGGUNAKAN PRODUK INI??

  1. Kanak-kanak yang sukar bangun pagi atau mudah meragam di awal pagi.
  2. Kanak-kanak yang belum atau lemah untuk menguasai pelajaran yang diajar.
  3. Pelajar yang susah fokus di dalam kelas dan mudah lesu ketika mengulangkaji.
  4. Pelajar yang sukar mengingat atau menghafal subjek yang dipelajari.
  5. Pelajar yang bakal menduduki UPSR/ PMR / SPM / STPM
  6. Pelajar Universiti, pekerja yang banyak berfikir, dan orang tua.

~~@~~

KEISTIMEWAAN PRODUK MINDATIF PLUS:

>> 100% produk muslim bumiputera.

>> Dijamin Halal

>> Dijamin TIADA kesan sampingan.

>> Tiada bahan kimia atau dadah digunakan.

>> Kaedah perubatan ISLAM.

>> Diisi dengan surah al-fatihah, yaasin, al-insyirah dan zikir ilmu.

>> Mengandungi sucrose dan mineral semulajadi mengandungi unsure-unsur kismis, kurma, madu dan garam gunung.

–@@–

Khasiat Yang Terbukti Apabila Mengamalkan Mindatif Plus ini:

** Membantu memudahkan bangun tidur dan cergas sepanjang hari
** Membantu menguatkan daya ingatan & hafalan
** Membantu menghilangkan perasaan gemuruh, takut dan panik
** Membantu merangsang minat untuk belajar
** Membantu mengelakan demam, gastric, pening, resdung dan alahan
** Membantu mengelakan nyanyuk & pelupa
** Membantu memperbaiki emosi lebih seimbang (mengelak panas baran / pemarah)
** Membantu meningkatkan fokus semasa dalam kelas, kreativiti & kekuatan berfikir
** Merawat sistem darah, sistem saraf dan sistem imun tubuh
** Membantu menghilangkan keletihan dan kelesuan fizikal dan mental.

***

ATURAN PENGAMBILAN:

*1-2 TAHUN : 1 BIJI 1 KALI SEHARI

*3-5 TAHUN : 1 BIJI 2 KALI SEHARI

*6-12 TAHUN : 2 BIJI 2 KALI SEHARI

*13-DEWASA: 3-5 BIJI 2 KALI SEHARI

*IBU MENGANDUNG PADA BULAN  KE 4 : 3 BIJI 2 KALI SEHARI


Cadangan yang sesuai berwarna biru untuk belian menjimatkan.

DAPATKAN JAWAPAN TERKINI STATUS PRODUK MINDATIF DAN KELULUSAN KKM DISINI..

PENGHANTARAN……

***

Dikilangkan Oleh: TAJALLI RESOURCES (M) SDN. BHD.

Diedarkan Oleh: DE MEN C MARKETING (JR0008997-M)

No. 10, Tingkat Satu, Jalan 1/3,

Bandar Baru Air Hitam 1,

86100 Air Hitam, Johor.

No Telefax: 07-7582997

Hotline: 013-9539139 / 017-9539579

***

Mindatif Plus mengandungi:

Calsium Fosfat ~ Membina tulang untuk kekal aktif & cergas serta meredakan lemah dan  sengal-sengal tulang.

Kalium Fosfat ~ Membina sel-sel neuron otak untuk menguatkan ingatan, kepekaan, meningkatkan kecerdasan fikiran dan menguatkan hafalan.

Magnesium Fosfat ~ Berfungsi sebagai pemangkin kepada jaringan saraf-saraf, menghalang saraf tunjang menjadi lemah dan kecut. apabila sistem maklumat dapat diperbaiki, maka segala maklumat yang ingin dihantar dan diterima oleh otak akan dapt ditafsir dengan cepat. Khasiatnya: Mengelakkan penyakit sawan, memulihkan kelesuan otak dan menguatkan sel-sel saraf tunjang.

Natrium Fosfat ~ Menguatkan jantung untuk mengelakkan perasaan gementar, malu, takut,  panik, berdebar-debar dan pemarah.

Ferum Fosfat ~ Menambah dan menguatkan sel plasma darah agar nutrien dan oksigen dapat dihantar dengan lebih  sempurna ke seluruh badan

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

CARA PENGAMBILAN:

HENDAKLAH DIKESAP/DIKEMAM BAWAH LIDAH SEBELUM TIDUR DAN SELEPAS BANGUN PAGI. SARAF BAWAH LIDAH AKAN TERUS MENYERAP MINERAL DAN DIBAWA KE OTAK. JANGAN DITELAN!

Terbaik, bacakan SURAH AL-INSYIRAH (Alam nashrah) dan SELAWAT 3X atau berdoa mengikut agama masing-masing sebelum/semasa mengambil Mindatif Plus.

  • Elakkan mengambil minuman berkafien, teh, kopi, air gas atau nescafe sekurang-kurangnya ½ jam sebelum dan selepas mengambil Mindatif Plus.
  • Jangan disimpan dalam peti sejuk/ ditempat panas/ terdedah kepada sinaran matahari/ berhampiran barangan elektrik & elektronik.
  • Jangan dilangkah, digoncang terlalu kuat dan hindarkan bau-bauan.
  • GUNAKAN SUDU PLASTIK

** DIGALAKKAN DIAMBIL KETIKA PERUT KOSONG.

PRODUK INI SESUAI UNTUK SEMUA LAPISAN MASYARAKAT.

______________________________________________________________

AWAS! DAPATKAN YANG ASLI. JANGAN TERTIPU DENGAN PRODUK TIRUAN!

MAKLUMAT PEMBAYARAN:

No Akaun Maybank: 151306751015
Atas Nama: MOHD HAFIZUL HALIM

3rd party email= hafizul0922@gmail.com

atau

No Akaun CIMB: 06120077085529
Atas Nama: MOHD HAFIZUL HALIM

3rd party email= hafizul0922@gmail.com

Setelah Selesai pembayaran, Segera hubungi saya by SMS / email
H/P: 013-7019350 Email: hafizul0922@gmail.com

Nama bank:
Jumlah dimasukkan:
Masa bank-in:
Kuantiti Belian:
Nama pembeli:
Alamat untuk dihantar:

***

p/s: Boleh rujuk Senarai Pengedar Mindatif Plus diatas untuk ketahui lokasi pengedar yang berdekatan dengan anda.

Ketahui komen pengguna-pengguna kami di page TESTIMONI diatas.

“Tiap insan inginkan yang terbaik, dan kami berikan produk terbaik untuk seisi keluarga. Tawakkal dan sabar. Cepat atau lambat perubahan adalah dengan izin-Nya.”

MAKAN MENGIKUT PERATURAN DENGAN BETUL SERTA BERTERUSAN (3-6 BULAN) UNTUK KESAN YANG MAKSIMUM.

Advertisements
 

50 responses to “Mindatif Plus

  1. sahrir mohd nor

    Januari 31, 2010 at 10:49 pm

    saya ingin tahu bagaimana saya boleh menjadi pengedar

     
    • fyzul

      Februari 1, 2010 at 6:49 am

      Salam..Boleh terus menghubungi saya, Mohd Hafizul : 013-701 9350 untuk berbincang lanjut…Tq..:)

       
  2. mohamad yusri

    Februari 5, 2010 at 7:42 am

    dimana boleh dapatkn barang di kws utara

     
    • fyzul

      Februari 5, 2010 at 8:54 am

      Di setiap negeri ada stokis dan eksekutif pemasaran syarikat, tetapi saya tidak dapat info lengkap eksekutif pemasaran dan stokis tersebut kerana ia dalam rekod syarikat. Buat masa sekarang, eksekutif pemasaran di setiap negeri menumpukan jualan mindatif ke sekolah-sekolah setiap negeri. Jualan secara internet sebegini adalah atas initiative saya sendiri selain dari jualan ke sekolah-sekolah..:)

      Blog ini bukan web rasmi syarikat. Sehubungan itu, saya mohon maaf tidak dapat berikan info agen di utara buat masa sekarang. Apabila ada agen saya di utara, saya akan maklumkan dalam blog ini wakil2 agen saya nanti. Buat masa sekarang, En boleh ambil dari saya dahulu. Saya akan poskan terus ke rumah.

       
  3. kalsom Ismail

    Februari 17, 2010 at 10:01 am

    bagaimana cara untuk mendapatkan MindatifPlus ini?banyak keadaah yang telah saya gunakan tapi belum berhasil lagi.saya ingin mencuba untuk anak tunggal saya yang berusia 10 tahun.masalah yang saya hadapi menjaga seorang anak ini benar2 teruji.saya harap dengan berkat kesabaran saya selama ini saya mendapat apa yang saya harapkan.insyallah.

     
    • fyzul

      Februari 17, 2010 at 10:27 am

      Untuk dapatkan produk ini, puan boleh membeli melalui saya. Puan boleh ke page cara bayaran untuk dapatkan info tentang cara bayaran produk ini.
      Sekian..

       
  4. zana

    Februari 17, 2010 at 11:11 am

    dimana saya boleh mendapatkan mindatif – puchong

     
    • fyzul

      Februari 17, 2010 at 11:14 am

      stakat ini, untuk seluruh malaysia, saya yg incharge..
      belum ada wakil jualan under saya di punchong atau mana2 kawasan lain lagi..
      awk boleh membeli melalui saya.
      saya akan poskan kepada semua pelanggan saya..

       
  5. Rusnielisa

    Februari 22, 2010 at 8:40 am

    Adakah stokis di Kota Kinabalu Sabah nie? Saya ingin juga mencuba produk ni.

     
    • fyzul

      Februari 23, 2010 at 2:11 am

      assalamualaikum..
      terima kasih atas pertanyaan Cik Rusnielisa yang berminat untuk mencuba produk ini.. Mohon untuk Cik terus hubungi saya sms atau call ditalian 013-7019350 untuk lebih details..terima kasih:)

       
  6. Sue

    Mac 8, 2010 at 8:03 am

    A’kum,
    Saya berminat untuk membeli produk ini dan adakah pengedar di Kota Bharu, Kelantan atau kena terus order dengan En. Fyzul ?… T.kasih.

     
    • fyzul

      Mac 8, 2010 at 8:54 am

      Salam Sue,

      Sue boleh terus membuat belian melalui saya..=)
      Cara bayaran seperti dalam page cara bayaran di blog ini..
      tQ..

       
  7. bibi

    April 9, 2010 at 12:30 pm

    Cara makanan product ini ialah secara kemam, bagaimana klu anak saya menggigitnyer? Anak saya baru berumur 3 tahun 3 bln.

     
    • fyzul

      April 9, 2010 at 2:20 pm

      Saya paham kanak2 memang suka gigit ja macam dorang makan gula2..=)
      Akk cuba ajar dia kemam, tapi jika permulaan nie dia lebih suka gigi ja xpa..biarkan dulu dia makan cmtu.. xda masalah..Cuma apabila di kemam zat2 lebih cepat diserap ke sel2 badan berbanding digigit/ kunyah..insyaAllah semoga khasiat zat2 produk ini dapat diperoleh oleh tubuh anak puan..

       
  8. Sayyidah

    Mei 12, 2010 at 12:00 am

    Salam,

    Saya nak tahu..product mindatif plus ni dibuat oleh siapa? Pengilangannya awak sendiri ke? Maksud saya awak tahu ke cara pembuatannya?

     
    • fyzul

      Mei 12, 2010 at 12:04 am

      wslm..

      produk formulasi oleh Dr Tajuddin Baba, Dr Homeopati yang telah berpengalaman lebih 15 tahun dalam perubatan homeopati..Dikilangkan oleh Dr Tajuddin sendiri di bawah syarikat Tajalli Resources..Saya belum berpeluang melihat cara Dr Tajuddin buat lagi. Tapi saya telah berjumpa Dr Tajuddin sebelum ini semasa di Johor..:)

       
  9. ummi3heroes

    Jun 29, 2010 at 10:56 pm

    Nak tanya boleh ke makan ubat ni ngan ubat hospital… seperti ubat ritalin untuk ADHD?

     
    • fyzul

      Jun 29, 2010 at 11:00 pm

      Sebaiknya jarakkan masa dalam sejam dua antara ubat hospital dengan mindatif. Walaupun mindatif tiada menggunakan bahan kimia, namun sebagai langkah berhati2, saya sarankan menjarakkan masa pengambilan. Itu sahaja.. Tiada masalah..=)

       
  10. norain

    Disember 15, 2010 at 3:43 pm

    berapa harga utk jd ahli,pengedar or stokis? TQ

     
  11. salina

    Disember 17, 2010 at 12:56 pm

    Assalamualaikum..sy dan kakak sibuk mncari mindatif plus nie tp baru nie jmpa…kami ada anak kecik2 yg baru nk mula sklh…alhamdulillah..ptg ni jgk sy nk bank in duit..terima kasih kerana menjualnya…:-)anda di jb kan?dibhgian mana?sy di jb juga…

     
    • fyzul

      Disember 17, 2010 at 5:47 pm

      Salam Salina. Maaf lewat membalas komen nie. Saya sekarang berada di kawasan Senai JB. Saya baru turun JB jadi stok buat masa sekarang untuk orang JB belum ada kerana semua tempahan melalui saya diuruskan oleh keluarga saya dari Kuantan. InsyaAllah awal tahun depan boleh terus dapatkan produk dari saya untuk pengguna di area senai dan skudai. 🙂 Sekiranya saudari sudah bank in, mohon terus sms ke no saya ye.. Terima kasih.

       
  12. mohd rozaman

    Januari 24, 2011 at 11:58 am

    apa beza produk ini dengan produk mindatif plus madunia

     
    • fyzul

      Januari 24, 2011 at 1:14 pm

      @mohd rozaman: Actually ada sejarah tersendiri tentang mindatif plus madunia dengan company DeMenC marketing. Sebelum ini Mindatif Plus (Dr Tajuddin Baba) pernah bekerjasama dengan Madunia untuk mengeluarkan produk Mindatif PLus ini dan atas beberapa perkara yang berlaku, kini Mindatif Plus (Dr Tajuddin) bukan lagi bersama Madunia. Tapi rasanya saya tidak berhak menceritakan detail hal tersebut. Cuma apa yang dapat saya jawab, mindatif plus madunia bukan produk dari Dr Tajuddin Baba. Resipi atau formula mereka tidak sama dengan Mindatif Plus yang saya jual ini. Mindatif PLus asli adalah keluaran dari Dr Tajuddin Baba di bawah syarikat DeMenC Marketing. Harap jawapan saya membantu.

       
  13. yati

    Januari 31, 2011 at 4:45 pm

    Salam..
    nak tanye ada tak testimoni anak hyperaktif makan ubat ni.macam mana di selepas mengamalkannya

     
    • fyzul

      Januari 31, 2011 at 10:27 pm

      @Kak Yati: Salam. Ada beberapa orang pengguna Mindatif yang mengalami masalah anak hyperaktive. Cuma masalahnya saya tiada testimoni detail tentang pengguna Mindatif kerana biasanya feedback secara lisan semasa mereka membuat belian ulangan di pasar malam di Kuantan. Saya bimbang akak tidak percaya kata-kata saya tanpa memberikan detail pengguna tersebut. Cuma berdasarkan feedback mereka, alhamdulillah secara beransur-ansur anak2 mereka mula mudah menerima arahan dan tidak terlalu hyperaktive.

      Boleh saya tahu anak akak berusia berapa tahun? Pendapat saya, tidak salah akak mencuba produk ini kerana selain untuk atasi masalah hyperaktive, produk ini juga boleh membantu merangsang minat belajar anak akak insyaAllah. Pepatah melayu kata tidak cuba tidak tahu keserasian dan kesusaian produk ini dengan anak akak. Harga murah malah untuk anak kecil kerana boleh tahan lama. Harap jawapan saya membantu.. 🙂

       
  14. Wan Habsah Wan Abu Bakar

    Februari 8, 2011 at 11:48 am

    slm…akak br terbaca tntg MINDATIF PLUS ni,anak akak berusia 7thn dan msh blm pndai mmbaca dan kurang minat utk belajar…adakah ini dpt mmbntu, biasa brape lamakah masa yg diambil utk lihat kesannya. Bagaimana pula dgn waktu pengambilannya, blh dimkn bl2 ms @ hanya sebelum dan selepas bgn tidur.satu lg masalah ank saya gemar mnm teh,hanya tu je yg dia boleh mnm…adakah itu akan mmberi kesan pada ubat tu…

     
    • fyzul

      Februari 8, 2011 at 1:30 pm

      @Kak Habsah: Salam akak. Untuk masalah anak akak, iAllah membantu akak. Masa nak lihat perbezaan bergantung, ada kalanya cepat dan ada kalanya lewat. Tetapi biasanya kanak-kanak lebih cepat nampak kesan apabila diambil berterusan setiap hari. Waktu disarankan sebelum tidur dan selepas bangun, namun sekiranya sukar, akak boleh adjust masa asalkan diambil setiap hari.

      Air teh boleh minum akak, cuma elakkan setengah jam sebelum dan selepas mengambil Mindatif Plus sahaja.

       
  15. hanis

    Mac 23, 2011 at 5:37 pm

    sy nk tahu nk makan produk nie kena kemam, jadi anak sy baru 1 thn stgh dan dia lebih suka gigit and telan saje. Sy ada terbaca produk nie tk boleh telan jadi macam mane ye. Boleh telan ke?

     
    • fyzul

      Mac 23, 2011 at 9:20 pm

      @Kak Hanis: Cara makan terbaik adalah dikemam atau diletak dibawah lidah. Jika ditelan khasiat lambat bertimbak balas dengan badan. Sebab itu saya larang ditelan. Akak boleh cuba ajar dia kemam, atau gigit macam makan gula-gula pun ok dari terus telan. Kalo tak boleh juga, akak bagi bila usia dia dah besar sikit. Takda masalah.. 🙂

       
  16. delaila

    Februari 19, 2012 at 12:22 am

    salam… benarkah produc ini dapat mengatasi IQ seseorang…contoh seperti anak saya berusia 8thn ia lebih kepada bermain dari berlajar…jika ia sedang mengulangkaji matapelajaran sambil bermain…nak marah nanti merajuk…jika ia benar mujarap saya ingin mencuba…

     
    • fyzul

      Februari 19, 2012 at 8:51 pm

      @delaila: Salam. Mengatasi IQ maksudnya? Produk ini merupakan supplement atau makanan tambahan untuk minda. Ia membantu mengaktivekan sel-sel minda untuk mudah menerima apa yang dibelajar dan mengingat. Apabila dinamakan supplement, maka kesannya berbeza mengikut daya tahan badan. Apa yang saya boleh katakan insyaAllah berkesan apabila diamalkan berterusan setiap hari kerana telah ramai yang mengamalkan produk ini. Produk ini telah berada dipasaran lebih 4 tahun. InsyaAllah dapat membantu anak akak juga nanti.

       
  17. Surayah Mohd Ismail

    Februari 21, 2012 at 8:57 am

    saya berminat untuk mmblinya di melaka ada x pngedarnya,
    masaalah saya anak kurang minat g ke sekolah

     
    • fyzul

      Februari 21, 2012 at 9:11 pm

      @akak surayah: Di melaka saya tiada maklumat pengedar yang berada disana lagi. Akak boleh juga terus membuat tempahan melalui saya. Saya akan uruskan penghantaran keesokkan harinya selepas bayaran dibuat.

       
  18. intan

    Februari 23, 2012 at 4:24 pm

    salam. saya ade dgr ttg produk nie, tp msih blm jumpe pengedarnye…dan saya berminat untuk mnjd pengedar mindatif plus di daerah rembau, n9..TQ..

     
    • fyzul

      Februari 23, 2012 at 8:18 pm

      @Kak Intan: Saya sudah cuba email cara dan syarat menjadi pengedar. Tetapi email gagal dihantar. Alamat email salah katanya.. Akak sms saya 013-7019350, saya akan berikan butiran harga dan syarat pengedar.

       
  19. fisah

    Februari 23, 2012 at 5:15 pm

    adakah mindatif di kedai2 yg tertentu di kota kinabalu?

     
    • fyzul

      Februari 23, 2012 at 8:20 pm

      @Kak Fisah: Di Kota Kinabalu, kami ada pengedar mengikut tempat. Tiada dipasarkan atau di letakkan di kedai2 tertentu. Akak boleh cuba tanya pengedar kami yang terdekat di K.K untuk dapatkan produk ini. 🙂

       
  20. aida

    Februari 29, 2012 at 4:19 pm

    sesuai tak untuk kanak-kanak autisma?

     
    • fyzul

      Mac 5, 2012 at 7:47 pm

      @Kak Aida: Maaf lambat reply. Jujurnya saya belum mempunyai pelanggan yang memgamalkan mindatif plus kepada kanak-kanak autisma atau jika ada pelanggan yang mengamalkannya tetapi belum ada yang maklumkan kepada kami perkembangannya. Selepas membaca beberapa artikel tentang sifat kanak-kanak autisma ini, pendapat saya tiada masalah untuk ibu bapa mencuba produk kami kepada kanak-kanak ini kerana: pertamanya produk kami produk homeophati dan bebas dari penggunaan bahan kimia yang terlarang. Keduanya produk ini adalah makanan tambahan dan bukan ubatan, maka tiada kesan sampingan kepada pengamal produk ini.

      Kelebihan produk kami, ianya digarabkan atau disematkan bersama bacaan yasin dan surah terpilih ditambah dengan zikir-zikir dan doa agar pengguna produk kami mendapat kejayaan yang diimpikan dengan izin Allah swt. Akak boleh mencuba produk kamui untuk kanak-kanak autisma, insyaAllah dengan izin-Nya semangat dan keyakinan kanak-kanak ini bertambah dan menjadi aktive seperti kanak-kanak lain.

       
  21. ibumimi

    Februari 29, 2012 at 11:52 pm

    Assalamualaikum,
    Ibu berminat nak try guna untuk anak ibu… kat mana leh dptkan produk ni kat shah alam?
    Apa kriteria untuk jadi pengedar?

     
    • fyzul

      Mac 5, 2012 at 7:50 pm

      @ibu mimi: Assalamulaikum.. Di Shah Alam ibu boleh dapatkan produk kami dari pengedar Nurita Jumri Di Shah Alam. Ibu boleh rujuk page/halaman senarai pengedar diatas dan lihat kawasan selangor. Ada detail no telefon beliau disana. Kriteria pengedar adalah sedia untuk menceritakan kebaikan produk kami dan berkongsi kebaikan produk kami dengan rakan-rakan lain. Kami ada menetapkan belian minimum kepada pengedar sebagi tanda komitment mereka untuk menjadi pengedar kami.

       
  22. Awang Masja

    Mac 7, 2012 at 11:44 am

    Saudara fyzul macam mana saya buat pembayaran melalui internet kat akaun saudara dan apa yang perlu saya buat lepas tuuuu……

     
    • fyzul

      Mac 7, 2012 at 7:54 pm

      @En Awang: Selepas bayaran dibuat, sms saya detail bayaran (masa, jumlah, bank) dan juga alamat rumah untuk penghantaran (Pos Laju)

       
  23. Beth

    Mac 7, 2012 at 12:44 pm

    saya ingin tahu adakah pengedar di kwsn Cheras@area desa baiduri…

     
  24. ervinna ramlie

    Mac 11, 2012 at 12:48 pm

    Dkt sabah ada stokis tak?sya b’minat dgn produk ni…

     
  25. Marko

    September 26, 2012 at 8:13 pm

    I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design
    this website yourself or did you hire someone to do it for you?
    Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. thanks

     
    • fyzul

      September 26, 2012 at 9:20 pm

      Hi Marko,

      Thanks for visiting my blog.. Actually its not as good as others blogger’s blog..hehe.. This just simple blog I make by my own using free template from wordpress.

      If you have pay pal,you also may buy for more beautiful template had in wordpress.

       
  26. yusof

    April 22, 2013 at 8:25 pm

    saya nak beli produk, ada tak cawangan yang berdekatan pekan sg buloh, selangor,

     
    • fyzul

      April 22, 2013 at 9:57 pm

      En yusuf boleh buka page senarai pengedar untuk lihat pengedar yang berdekatan..

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: