RSS

Perjalanan Tahun 2017

12 Mac

Terima kasih kerana melapangkan sedikit masa anda untuk membaca di blog saya. Terlebih dahulu saya memohon kemaafan kerana blog saya ini telah lebih tiga tahun tidak di kemaskini dengan baik.

Jutaan terima kasih kepada semua yang pernah membaca artikle di blog saya terutamanya mereka yang mencari maklumat berkaitan produk MINDATIF PLUS, dan juga terima kasih kepada peminat ikan pelaga atau betta.

Tidak lupa kepada pengguna dan pengamal produk homeopati MINDATIF PLUS yang sering ke blog saya untuk mendapatkan produk disini.

Alhamdulillah segala piji bagi Allah Tuhan sekalian alam, kerana pengguna MINDATIF PLUS masih ada dan berterusan menggunakan produk ini.

Untuk pengetahuan rakan sekalian, produk MINDATIF PLUS telah lebih 7 tahun dijual dan dipromosikan oleh saya, keluarga dan rakan-rakan pengedar lain. Diharapkan tahun 2017, pengguna MINDATIF PLUS bertambah dan dapat memberi manfaat kepada semua pengguna.

Saya mula menulis blog dengan menggunakan nama blog wakseman.wordpress.com, dan pada tahun ini saya telah TUTUP blog tersebut untuk tatapan umum untuk memberi ruang dan perhatian kepada blog ini.

Kesemua artikle berkaitan di blog lama telah saya export ke sini. Bagi rakan-rakan yang berkelapangan untuk membaca post lama disini, saya amat mengalu-alukan. 🙂

 

Berbalik kepada tajuk entry PERTAMA pada tahun 2017 ini, insyaAllah bermula tahun ini saya akan kembali untuk aktive dalam blog ini. Pada tahun ini, ada DUA perkara UTAMA yang saya akan kongsikan dari masa ke semasa;

  1. Semua berkaitan produk MINDATIF PLUS
  2. Pakej Percutian Menarik 2017

Saya akan lebih banyak mempromosikan dua perkara tersebut di dalam blog saya sepanjang 2017. Saya ingin berkongsi dengan rakan-rakan pembaca peluang percutian menarik dalam dan luar negara.

Pada tahun ini, saya bekerjasama dengan rakan travel dari “Darul Muttaqin Travel Sdn. Bhd.” untuk mempromosikan semua pakej percutian yang ditawarkan oleh beliau dengan moto “SEMUA MAMPU MELANCONG DENGAN KAMI”.

Saya berharap rakan-rakan tidak bosan dan jemu untuk terus membaca diblog saya dan juga berkongsi dengan rakan-rakan lain.

Sekian dahulu artikel pertama pada kali ini. InsyaAllah semoga bertemu kembali pada entry yang lain pada masa hadapan.

Terima kasih.

 

Advertisements
 
Tinggalkan komen

Posted by di Mac 12, 2017 in Info Mindatif, Pakej Percutian

 

Label: , ,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: