RSS

Top Artikel 1 Tahun: Tapak Tangan Gatal… Tandanya??

23 Feb

Assalamualaikum wbt…

Sebagaimana yang telah saya maklumkan, mulai tahun ini (atau lebih tepat 14hb januari 2012) saya telah mengaktivekan blog baru saya ini mengantikan blog lama saya iaitu http://wakseman.wordpress.com dan semua artikel di blog tersebut telah saya kemaskini di dalam blog saya ini juga.

Walaupun sudah tidak aktive di blog lama, alhamdulillah rekod pautan carian ke blog wakseman masih aktive sehingga hari ini. Terima kasih kepada rakan-rakan yang membaca artikel saya disana.

Sedar tak sedar sepanjang 2 tahun aktive berblog di wakseman.wordpress.com, secara kasar blog saya telah menerima view melebihi 90,000 kali. Mungkin bagi yang aktive berblog, nilai ini masih kecil tetapi pada saya amat gembira kerana ramai rakan-rakan sudi menjengah ke blog saya yang tidak seberapa ini.

Sepanjang setahun juga, sehingga hari ini antara artikel yang saya kongsikan mendapat view yang baik adalah artikel berkaitan tanda-tanda tapak tangan gatal yang saya kongsikan pada bulan ogos tahun lepas. Ramai juga yang ingin tahu tentang perkara ini. Seperti yang saya nyatakan dalam artikel tersebut, tanda tapak tangan gatal atau mata bergerak-gerak adalah rujukan berdasarkan pengalaman saya. Ianya bukanlah tepat 100% dan rasanya tiada dinyatakan secara kajian ilmiah. Seperti petua orang-orang tua, berdasarkan pengalaman mereka juga.

 

Hobi saya membela ikan laga juga antara mendapat view yang baik. Ramai peminat ikan laga rupanya dan ramai juga yang cuba untuk membiakkan ikan laga. Buat rakan-rakan peminat betta, jangan putus asa membiakkan betta anda.. hehehe..

Artikel yang lain seperti dalam list tersebut.. šŸ™‚

p/s: Tulisan ini hanya untuk perkongsian sahaja.. Sila beri sepatah dua komen juga boleh.. hehe..

Advertisements
 
Tinggalkan komen

Posted by di Februari 23, 2012 in Perkongsian

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: