RSS

11.11.11 sangat bermakna….

13 Nov

Assalamualaikum wbt semua…

Hari sudah 13.11.11…

Tarikh 11.11.11 dah berlalu 2 hari lepas.. hehe..

Sudah pasti ramai yang menjadikan tarikh yang sangat cantik tersebut sebagai detik-detik yang manis dalam hidup seperti majlis pertunangan, pernikahan, dan lain-lain lagi.. πŸ™‚

Dan setiap orang ada reason tersendiri memilih tarikh tersebut..

Tahun ini sangat istimewa bagi saya pada tarikh tersebut kerana…

1. 11.11.11 jatuh pada hari Jumaat (Penghulu segala hari)

2. 11.11.11 menandakan sudah genap 1 tahun saya bekerja.. πŸ™‚ hehe..

Itu sahaja yang istimewa mahu dikongsikan bersama disini..

Apa detik manis yang berlaku pada anda pada tarikh tersebut??

Boleh sharekan disini.. πŸ™‚

Advertisements
 
2 Komen

Posted by di November 13, 2011 in Bicara

 

2 responses to “11.11.11 sangat bermakna….

  1. maya diana

    November 24, 2011 at 12:21 pm

    tarikh tu saya abadikan dengan membuat blog..nah sekarang saya sudah menjadi blogger tegar…huhuhuh…but i likeeeeee

     
    • fyzul

      November 24, 2011 at 11:22 pm

      @Maya: That’s a good starting.. Hehe.. Before start bekerja aktive juga update blog, tapi bila start bekerja, terbantut nak update blog..hehe..Macam-macam rasa nak tulis tapi tak tertaip..hehe.. bdw welcome to the blogger family..hehe

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: