RSS

Lambatnya esok….

28 Apr

Esok hari Jumaat..

Penghulu segala hari..

Hari yang penuh berkat..

Dan esok juga seperti biasa perlu bekerja.. πŸ™‚

Cuma yang tak sabarnya…

1. Dah nak hujung bulan.. Gaji masuk!! hehehe..

2. Nak balik kampung!!! Yepieeeee… hehe…

Dah lama 2 bulan lebih tak balik rumah jumpa family.. Rindunya.. huhu..

Macam-macam nak tengok kat rumah..

1. Ayam-ayam kampung beranak pinak tak..haha..

2. Ikan-ikan gapi dah banyak mana agaknya.. Mama bagi tahu dah beranak pinak dah dalam kolam tu..hehe..

3. Musim buah apa ye sekarang kat rumah…?? Hurmm…

4. Projek yang terbengkalai sejak mula kerja 5 bulan yang lalu..huhu..

Apa-apa pun tak sabar nak jumpa my family!!! πŸ™‚

p/s: Kepada rakan-rakan..Sorry dah lama tak update blog ini. Macam-macam nak share tapi belum kesampaian. InsyaAllah sampai waktunya akan di share disini.. πŸ™‚ Adios..

Advertisements
 
Tinggalkan komen

Posted by di April 28, 2011 in Bicara

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: