RSS

RM2.00 Mengerat Silaturrahim

19 Dis

perpisahan tidak memutuskan persahabatan..

Baru-baru ini, boleh saya dikatakan setiap hari Celcom komited mempromosikan servicenya dengan menghantar sms kepada pengguna setia mereka seperti saya. 🙂

Promosi yang terhangat sekarang ialah dengan hanya membayar sebanyak RM2.00 kita boleh call dan sms kesemua no celcom sepanjang hari. Memang best promosi ini.  Remaja yang “kaki gayut”  24 jam, memang gembira dengan promosi ini. hehe..

Saya pula tak terfikir nak gunakannya sehingga hari ini. Kerana terasa bosan dirumah, akhirnya aktivekan RM2.00.

Bila dah aktivekan tak tahu nak call sapa lagi selain family. Dalam handset mesti ada phonebook kan.. Apa lagi, tangan terus menekan mencari list kawan-kawan.

Eratkan Silatulrahim

Kesempatan ini sangat baik digunakan untuk menelefon kawan-kawan lama. Almaklumlah bila dah lama tak dengar cerita, peluang ini sangat berguna untuk bertanya khabar kawan-kawan lama. Tapi tak semua kawan sempat call. Penat juga bercakap lama-lama. Telinga pun kepanasan.hehehe..

Peluang seperti ini bukan selalu dapat, apa salahnya kita menggunakan peluang ini untuk call saudara atau rakan-rakan karib kita bertanya khabar. Secara tidak langsung mengeratkan silatulrahim antara kita dan rakan-rakan..

Thanks Celcom memberi service ini kepada kami.. 🙂

p/s: Kawan-kawan yang saya tak call lagi tu, kamu pun boleh call saya..hehe…

Advertisements
 
Tinggalkan komen

Posted by di Disember 19, 2010 in Bicara

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: