RSS

Kenangan Terindah..

18 Mei

Cepat masa berlalu..Akhirnya sudah berlalu 4 tahun di UTM Skudai. Pantas je rasa masa berlalu.. Ketika mula-mula masuk UTM 4 tahun lepas, terasa tak sabar nak habiskan pengajian. Nak dapat kerja..hehe.. Tapi bila dah habis, rindu kenangan di sana.

Aish..asal tetiba emosi pula aku kali nie..? hahaha..

Gara-gara tengok gambar-gambar aku di facebook la nie.. Teringat pula aktiviti di UTM dulu..huhu..

(nie gambar tahun 1: pertandingan perbarisan, wakil kolej KTDI.hehe..)

Ini antara gambar kenangan yang ada dalam fb saya..Actually banyak lagi gambar menarik, tapi bukan dalam fb..hehe..

Aktiviti Hot 1: 2 hari 1 malam di Batu layar..

(Barisan chemical engineer..insyaAllah..Batch aku..)

(Pagi tu sempat lagi terjun laut mandi..haha..Aku, apez and yusuf..)

Aktiviti Hot 2: Desaru berempat..

Program on the spot..Aku tak ingat tarikhnya, tapi tengah hari tu, kamal tetiba ajak ke Desaru, apa lagi aku, apiz, usop pun layan jer..terus siap2 pergi..haha..Bertolak petang dalam pukul 3 lebih ke desaru..Sempat snap banyak juga gambar..tapi nie ja yang ada dalam fb aku..hehe..


(Baru sampai kat Desaru..hahaha..Ambil gambar dulu..kenangan2..)

(Dah puas mandi.. Buat kubur pula..haha..dua orang mamat nie baca doa selamat kot..ki3..)

Aktiviti Hot 3: Dinner Final Year..


(Masing-masing dengan gaya tersendiri..haha..)

(Last b4 balik..)

Aktiviti Hot 4: Mandi-manda Air Terjun Pulai..

Program lepas habis final presentation hari tu..Pergi dua buah kereta..Nie gambar waktu mandi ja..

(Mandi + BBQ..Masyuk..hehe..Thanks Guys..)

(Yusuf kena lambung..haha..)

Rindu bila teringat aktiviti-aktiviti nie.. Bukan selalu dapat bersama..Mandi-manda, bergambar sekitar UTM, karaoke, bowling dan macam-macam lagi..haha..

Kini semuanya menjadi kenangan terindah..

Semoga berjumpa kalian semua semasa grad nanti..insyaAllah..

Akhir kata..

Ikhlas: MindatifPLUS (MP)

Advertisements
 
13 Komen

Posted by di Mei 18, 2010 in Bicara

 

13 responses to “Kenangan Terindah..

  1. nur hidayah

    Mei 18, 2010 at 3:58 pm

    mesti sedih nk tinggal kawan2 kan..dah 4 tahun kat utm..

    salam ziarah dari junior skk..hehe 🙂

     
    • fyzul

      Mei 18, 2010 at 4:03 pm

      Selamat Datang..he..
      rindu kenangan buat nakal sama2 masa kat UTM dengan kawan..haha..
      tQ komen and lawat blog nie..=)

       
  2. Junior

    Mei 18, 2010 at 4:05 pm

    memang sedih kalau tinggalkan kawan2 zaman sekolah kolej dulu… aku dlu sangat kamcing ngn budak2 kolejj… tapi bila dah keje skng, susah nak dapat member rapat.

     
    • fyzul

      Mei 18, 2010 at 4:16 pm

      perpisahan memang itu tidak dapat di elak..masing2 ada kerjaya yang menanti..tp kenangan sewaktu bersama tu yang paling berharga..

       
  3. serol

    Mei 18, 2010 at 5:40 pm

    aku jeles yg korang pergi desaru 4 org tu..leh lak aku tak pergi..hehe..

    kenangan macam ni mmg tak leh lupa joe, biarpun sampai tua..bila lagi la dpt nk gather2 cam ni lepas ni kan..

     
    • serol

      Mei 18, 2010 at 7:30 pm

      http://hamiasraff.blogspot.com/ blog ni best joe..aku rekemen kat hang..try la usha

       
      • fyzul

        Mei 18, 2010 at 7:52 pm

        sori tadi komen ko nie masuk list spam..auto security..hehe..tQ serol..

         
      • serol

        Mei 20, 2010 at 11:56 pm

        haha, pergi spam lak dia.ye la, bila letak link memang jadi camtu..aku mula2 pun tak sure yg ni lepas ke tak..nasib baik hg perasan..hehe

         
      • fyzul

        Mei 21, 2010 at 12:08 am

        dia mmg camtu, ada link dia tapis dulu pending..hehe..aku mmg tgk selalu spam aku nie, kot2 ada komen sesat ke sini sbb mmg dah selalu komen2 tersesat kat sini..maklumlah komputer..hehe..

         
  4. Azrul

    Mei 18, 2010 at 6:19 pm

    memang best kalau tengok gambar2 lama yang ada kenangan manis 🙂

    salam ziarah dari Geng Blogger 🙂

     
    • fyzul

      Mei 18, 2010 at 7:48 pm

      Serol: masa tukn, apiz ajak macam jadi tak jadi jer..hehe..itu la, bila agaknya dapat kuar karaoke lagi..
      Azrul: Terima kasih melawat blog nie..Baru ja jadi Geng Blooger..hehe..Sblm nie ingatkan Geng Blogger untuk domain blogspot je, tak usha la buka..hehehe..Memang best masuk komuniti Geng Blogger..Boleh search macam2 share korang..=)

       
  5. NoorAfzan

    Mei 20, 2010 at 10:40 pm

    junior UTM rupanya kamu ni..
    saya grad UTM gak 2008..

     
    • fyzul

      Mei 20, 2010 at 11:38 pm

      yurp..hehe..
      owh grad 2008..Terima kasih melawat blog saya..=)

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: