RSS

Aku terpaksa buang kau jauh-jauh..

08 Mei

(Nah! Selamat tinggal..)

Dah beberapa minggu setting chatroll saya tak berfungsi.. Sebelum ini molek-molek aja..huhu.. Selepas saya update tambah list pengedar mindatif plus, terus chatroll merajuk..Bila jadi macam tu susah la rakan2 nak berchat..

Di sebabkan settingnya tak boleh pakai, saya terpaksa buang chat box saya nie mulai malam ini.. Maaf ya rakan-rakan..Daripada ada tapi tidak berfungsi, baik remove je kan?? Kena tunggu saya upgrade wordpress saya jadi sefthosted dulu baru boleh letak setting chat box yang lain rasanya..

Setting facebook juga sama..Tak keluar gambar, just nama jer..Tapi facebook tu tak apa lah.. Masih di kekalkan lagi.. Boleh la rakan2 yang ada facebook nak add saya nanti..

Itu ja nak habaq..See you next entri..hehehe..

Advertisements
 
2 Komen

Posted by di Mei 8, 2010 in Bicara

 

2 responses to “Aku terpaksa buang kau jauh-jauh..

  1. wanzi

    Jun 27, 2010 at 1:24 am

    boleh tanya… cam mana cara nak remove chartroll tu…. saya pun nak buang juga tapi tak boleh ler… boleh tolong ajarkan… tima kasih

     
    • fyzul

      Jun 27, 2010 at 1:32 am

      Kamu pakai blogspot ya?

      Pergi ke dashboard, pastu pilih design.. Kat situ dia edit layout. Boleh remove chatroll kat situ..Pilih la gajet text/htlm yang ada kod chatroll tu.. Tekan edit dan remove..itu ja..=)

      Harap dapat membantu kamu..

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: